Levering & Verzending

Levering

Alle bestellingen worden met de grootste zorg afgehandeld en worden zo spoedig als mogelijk verzonden.

Afhankelijk van de order grootte, de besteltijd en/of drukte wordt de bestelling dezelfde dag of de volgende werkdag verzonden*. Bestellingen die via bankoverschrijving worden gedaan, gaat deze levertijd in zodra de betaling is verwerkt. Lees meer bij Bestellen & Betalen.

In de bestelbevestiging ontvang je een link om de status van de bestelling te kunnen volgen. Alle bestellingen met verzendmethode met Trackingcode, ontvangen een separate verzendbevestiging via email voorzien van een link om het pakje te volgen.

Na ontvangst van de bestelling heb je 14 dagen bedenktijd. Lees hier meer informatie over het retourneren van de aankoop

 

* Bij producten die een bewerking hebben, zoals bijvoorbeeld een personalisering, kan de levertijd langer zijn dan hierboven bovenvermeld.

 

Verzendkosten

De verzendkosten die worden toegepast op de bestelling, worden per gewicht berekend. Je kunt een voorcalculatie van de verzendkosten inzien per product. De verzendkosten worden definitief berekend bij het afronden van de bestelling na het kiezen van een verzendlocatie (België of Nederland).

Brievenbuspost en aangetekende pakjes wordt verzonden via PostNL. Track & Trace post, zoals brievenbuspakjes en pakketten, wordt verstuurt via MyParcel.

De prijzen die we momenteel hanteren zijn als volgt:

 

Nederland

Gewicht

Prijs

Brievenbuspost Standaard

0 - 100 gr

€ 2,40

Brievenbuspost Standaard

100 - 250 gr

€ 3,20

Brievenbuspakje met Track & Trace

250 gr -2 kg

€ 3,99

Pakketpost met Track & Trace

2 - 30 kg

€ 6,95

Afhalen bij postkantoor in eigen regio

0 - 30 kg

€ 6,99 / 11,95

 

België

Gewicht

Prijs

Brievenbuspost Standaard

0 - 100 gr

€ 3,99

Brievenbuspost Standaard

100 - 250 gr

€ 6,65

Pakketpost met Track & Trace

0 - 30 kg

€ 10,65