Over Natuurlijk Kadootje

Natuurlijk kadootje is opgericht begin 2013 met als doel de natuur naar de mens toe te brengen, in de vorm van betaalbare (kado-)artikelen voor verschillende gelegenheden. De webshop werd gevuld met artikelen die de natuur vertegenwoordigen en werd voorzien van een categorie waarin producten worden aangeboden die voor een eerlijke prijs zijn ingekocht: Fair Trade.

Inmiddels is Natuurlijk Kadootje uitgegroeid tot een webshop waar je voor veel gelegenheden terecht kan om een kadootje of bedankje  aan te schaffen waarbij het kado vaak een persoonlijk karakter of een onderliggende boodschap bevat. Veel artikelen die in de webshop van Natuurlijk Kadootje worden verkocht, zijn geen standaard producten die in veel winkels al beschikbaar zijn. Omdat we veel artikelen hebben die met de hand worden bewerkt zijn de mogelijkheden eindeloos en ben je verzekerd van een uniek kado. Ook is er een assortiment met speciale artikelen die voor jou wordt gepersonaliseerd . Vraag naar de mogelijkheden voor je eigen wensen. We gaan een uitdaging niet uit de weg!

Wil je zelf een persoonlijk kadootje samenstellen? Dan beschikt de webshop ook over losse onderdelen waarmee je je eigen speciale presentje kan samenstellen en dan pak je het natuurlijk in met een bijzondere verpakking.

Onlangs is de webshop ook uitgebreid voor het organiseren van feestjes. Zo kun je een babyshower of ander feestje opleuken en ideeën voor traktaties opdoen. 

Persoonlijk en op maat

'Persoonlijk' staat bij ons hoog in het vaandel! In deze haastige maatschappij vinden wij het juist belangrijk dat aan elke aankoop persoonlijke aandacht wordt besteed. Elke bestelling wordt dus met veel zorg afgehandeld. De klant is hier koning. Is er een probleem, dan zal er altijd worden gekeken naar een passende oplossing!

Speciaal voor

Er is getracht om voor verschillende gelegenheden een passend assortiment te creëren. Zoek je speciale verjaardagskadootjes of een persoonlijk afscheidskado? Ga je trouwen en wil je je bruiloft mooi aankleden en je gasten voorzien van unieke bruiloftbedankjes?  Misschien verwachten jullie een kindje en ben je opzoek naar leuke accessoires en kraambedankjes. En ook voor een beetje geluk of liefde kun je bij ons terecht....  in de webshop van Natuurlijk Kadootje is er voor iedereen wat wils!

Levering

Alle bestellingen worden met de grootste zorg afgehandeld en worden zo spoedig als mogelijk verzonden. We doen ons best om reguliere kadootjes binnen 1 werkdag te versturen. Voor persoonlijke kadootjes of grote aantallen kan de verzendtijd iets langer zijn. Afhankelijk van de bewerktijd, het aantal en de drukte, wordt de bestelling in ca. 1 á 3 werkdag verzonden. Via email word je altijd op de hoogte gehouden van de levering van de bestelling!

Bekijk hier meer informatie over de levering van je bestelling!

Blijf op de hoogte

In het onderdeel 'Nieuw' op de website kun je de nieuwste producten in de website terugvinden. Via Social Media zoals Facebook en Blog lees je alle nieuwtjes en ontwikkelingen van Natuurlijk Kadootje. Like/meld je aan om op de hoogte te blijven! Je kunt je inmiddels ook inschrijven voor onze nieuwsbrief, die gemiddeld 1x per maand wordt verzonden.