Fair Trade Zeep in zakje, LUCK

719-15
    Je kunt op deze site niet meer bestellen.Natuurlijk Kadootje is gestopt
  • Beschrijving:
  • Extra informatie:

Vind geluk in Fair Trade zeep dat wordt aangeboden in een leuke zak. Maat zakje ca. 10,5x16cm

Fair Trade

Khun Pimarn maakt in haar bedrijfje 'Soap-n-scent', dat een klein familiebedrijf is aan huis, zeepproducten met hulp van lokale dorpelingen. Elk stukje zeep wordt met de hand gemaakt en gesneden.

In de zeep worden geen dierlijke vetten gebruikt, alles wordt gemaakt van pure plantaardige oliën die de huid niet verstoppen, met als basisrecept rijstolie. Het zeepje verkrijgt zijn zachtheid en zuiverende werking van palmolie. De vocht inbrengende eigenschappen zijn de danken aan de toegevoegde kokosnootolie, het binnenste van palmzaden en een natuurlijke glycerine. En de zeep ruikt overheerlijk door de zuiverste essentiële oliën die niet alleen voordelig zijn voor de huid maar ook de geest helpen ontspannen.

Een datum die eventueel genoteerd staat op de achterzijde van het product is de verpakkings-datum en niet de houdbaarheidsdatum. 

De handgemaakte zeep die in een alles zeggend zakje zit, heeft de geur van Appel en Kaneel. Het is Fair Trade ingekocht uit Thailand en een mooi gebaar om iemand geluk te wensen.

Beschrijving: Stevig papieren zakje gevuld met heerlijke zeep 

Formaat: Ca. 10,5 x 16 cm

Aantal per aankoop: 1 stuk

Kleur: Bruin met groen

Bijzonderheden: Dit artikel is een Fair Trade artikel

Misschien zijn deze artikelen ook iets voor jou?